2η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού

Η 2η  Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, πραγματοποιείται στο Μόντρεαλ του Καναδά, στο Συνεδριακό Kέντρο, Κέντρο Εκδηλώσεων, Palace.

Άλλη μια Συνάντηση που έρχεται να ξυπνήσει το παρελθόν, να φέρει δάκρια στα μάτια, συγκίνηση και συναισθηματική διέγερση με την περιήγηση στον χώρο της έκθεσης, απ’ όπου ο καθένας από τους επισκέπτες, βλέπει να αναρριχάται ένα η και περισσότερα κομμάτια από τη δική του ζωή.    

Σύσσωμο το Εθνικό Κογκρέσο του Καναδά αγκάλιασε και στήριξε την όλη προσπάθεια έχοντας την ίδια με μας ιδεολογική αφετηρία, καθώς επίσης Σύλλογοι, Κοινότητες και Οργανισμοί.

Επιστήμονες, ακαδημαϊκοί,  επιχειρηματίες, πολιτικοί, γερουσιαστές, αθλητές, από το χώρο της αστυνομίας, έλαβαν τον ελάχιστο φόρο τιμής για την τεράστια δυναμική τους και την αντίσταση τους ποικιλοτρόπως στη φθορά που φέρνει ο χρόνος που καραδοκεί, στα ήθη, έθιμα, Ελληνικό πολιτισμό και ιδεώδη.

Είναι μεγάλο αυτό το κληροδότημα που  ευελπιστούμε να διαιωνίσουμε και να γίνει πρόκληση για τις επερχόμενες γενιές στηρίζοντας την μοναδικότητα μας ως Έλληνες!

Κι’ εμείς, πεισματικά ως Οργανισμός αντιστεκόμαστε στη φθορά και  υπηρετούμε το ευγενές πεδίο προσφοράς, ως ελάχιστο φόρο σε χρέος μεγάλου ύψους !!

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Ακολουθούν video σχετικά με τις εκδηλώσεις.